Friday 24 January 2020

Hoe Gmail-wachtwoord opnieuw in te stellen Effectively

Hier zijn de methoden om Gmail wachtwoord opnieuw instellen in te stellen als u het bent vergeten. Deze stappen zijn ook van toepassing als u denkt dat uw account is gehackt. Nou, elke week lijkt er een nieuwe datalek te zijn en lopen we altijd het risico dat ons e-mailaccount wordt gehackt. U moet er echter voor zorgen dat uw privé-correspondentie privé blijft. Ook moet u uw Gmail-wachtwoord regelmatig wijzigen. Maar toch is er alle mogelijkheid dat u uw wachtwoord om meerdere redenen vergeet. Volg daarom in dat geval de onderstaande stappen en onderneem dienovereenkomstig acties om toekomstige problemen in uw Gmail-account te voorkomen.


Stappen om het Gmail-wachtwoord opnieuw in te stellen


Stap 1: Navigeer naar het herstelgedeelte en voer het juiste e-mailadres in waarmee u toegang krijgt tot uw account.

Stap 2: U zult verschillende vragen tegenkomen, zodat Google kan bevestigen dat alleen u probeert toegang tot het account te krijgen. Nu moet u het laatste wachtwoord invoeren dat u zich herinnert. Als je het op een of andere manier verkeerd typt, wordt je account niet vergrendeld.

Stap 4: Er is een 'Vraag een verificatiecode aan' die is gekoppeld aan uw mobiele telefoonnummer. Deze code wordt naar u verzonden via een sms naar uw mobiele nummer dat is gekoppeld aan uw Gmail-account.

Stap 5: U moet deze code in het veld invoeren om een ​​nieuw wachtwoord in te voeren. U kunt echter later weer toegang krijgen tot uw account.

Stap 6: Als u geen toegang hebt tot uw telefoonnummer, beantwoordt u enkele van de genoemde beveiligingsvragen. Welnu, hier stelt Google u beveiligingsvragen die u moet beantwoorden. Dit gedeelte is volledig afhankelijk van e-mail en de methoden voor het herstellen van uw telefoonnummer.

Stap 7: Google verzendt eindelijk uw gekoppelde herstel-e-mail, een verificatiecode die u in het veld moet invoeren. Maar als je je beveiligingsvragen of gekoppelde herstel-e-mail niet meer weet, kun je je Gmail-wachtwoordreset niet opnieuw instellen

Conclusie

Gmail is ongetwijfeld een van de geweldige e-mailsoftwareapplicaties waarmee je toegang hebt tot een breed scala aan e-mailfunctionaliteit. We hebben een aantal effectieve stappen laten zien om uw Gmail-resetwachtwoord op een veel eenvoudige manier te resetten. Hopelijk helpen deze stappen u verder bij het omgaan met de bovengenoemde kwestie.


Kies Gmail-ondersteuningsnummer +32-28081317 voor directe hulp

Deskundige technici van Gmail Belgie leveren een uitgebreide reeks aanpasbare oplossingen voor gerelateerde problemen die zich voordoen in uw Gmail. Neem contact op met de technische experts op het Gmail-ondersteuningsnummer, die zeer efficiënt en bekwaam zijn in het oplossen van elk probleem dat zich in uw Gmail voordoet met oplossingen van wereldklasse. Deze ervaren technici kunnen u e-mailoplossingen bieden die het best kunnen worden toegepast. Maak contact met hen om oplossingen op de snelst mogelijke manier te krijgen. Dus stop met zoeken hier en daar, maak liever contact met Gmail-technici voor snelle en passende oplossingen.

We bieden ook technische ondersteuning voor Avast Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Canon klantenservice Nederland +31-164323000.

We bieden ook Technische Ondersteuning voor Facebook Deutschland. U kunt contact met ons opnemen via Facebook Deutschland Kontakt.

Thursday 23 January 2020

Hoe Gmail Foutcode 78144 te Repareren via het Gmail Ondersteuningsnummer?

Gmail is een van de gerenommeerde producten van Google die de mogelijkheid bieden voor e-mailuitwisseling. Het werd gestart in 2004 en wordt nu gebruikt voor bijna elk officieel en niet-officieel werk. Een ander belangrijk kenmerk dat Gmail biedt, is de mogelijkheid om de documenten of e-mail als concept op te slaan, zodat de persoon die het gebruikt de e-mail naar eigen inzicht kan verzenden. Omdat het een product van Google is, biedt het vele opties en functies om gebruikers te helpen bij de beveiliging van hun documenten en e-mails. Het is zo ontworpen dat het heel gemakkelijk te gebruiken is en minder complicaties in zijn werking bevat.


Er zijn talloze problemen waarmee u te maken krijgt tijdens het gebruik van het product. De problemen kunnen van vele soorten en vele vormen zijn, maar alle problemen leiden tot belemmering van de e-mails en documenten van de gebruiker. Een van de fouten waarmee de gebruiker in het algemeen wordt geconfronteerd, is de fout 78144, deze fout veroorzaakt het probleem in de map Prullenbak en de gebruiker krijgt regelmatig foutmeldingen. Het creëert ook een probleem bij het verzenden en ontvangen van de e-mails en verwijdert berichten uit de inbox van de gebruiker. Het kan soms voorkomen dat Gmail wordt geconfronteerd met een laadprobleem, wat opnieuw een symptoom van deze fout is. Dus als u vastloopt in dit soort problemen en het moeilijk is om een oplossing te vinden, hoeft u alleen maar contact op te nemen met onze technici op Gmail Support Number die u resultaatgerichte en betrouwbare oplossingen bieden.

Sure-shot-oplossingen voor Gmail-foutcode 78144


  1. De eerste stap begint met het openen van uw Gmail-account
  2. Ga daarna naar het tandwielpictogram dat rechtsboven beschikbaar is en selecteer Instellingen
  3. U ziet een optie "Doorsturen en POP / IMAP", klik op die optie
  4. Schakel IMAP in deze optie in
  5. Klik nu op Wijzigingen opslaan
  6. Ga daarna naar de beveiligingsinstellingen en zorg ervoor dat je bent ingelogd
  7. Blader nu naar beneden en zoek naar "Minder veilige apps toestaan". Zet het aan
  8. Controleer na het volgen van deze stappen uw e-mailclient om te controleren of uw probleem is opgelost.
Daarom zijn dit enkele van de stappen die u kunt volgen om de foutcode 78144 te voorkomen. Al deze stappen zijn betrouwbaar en helpen u bij het oplossen van uw problemen. Maar als het probleem zich blijft voordoen, kunt u het onderstaande segment lezen.

Prominente oplossingen geboden door ons team


Gmail is een van de meest effectieve producten die op de markt beschikbaar zijn. Het biedt diensten voor het bezorgen van post en het uitwisselen van documenten. Tijdens het gebruik van het product kan de gebruiker geconfronteerd worden met een probleem met de naam Gmail Foutcode 78144 dat de prullenbak van de gebruiker belemmert. In dergelijke omstandigheden kunt u contact opnemen met ons team van experts die zijn verrijkt met getalenteerde en veelzijdige professionals die oplossingen hebben voor al uw problemen. Ons team is 24 * 7 beschikbaar en zij kunnen al uw problemen in een kortere tijd oplossen.

We bieden ook technische ondersteuning voor Avast Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Avast klantenservice Nederland +31-164323000.

We bieden ook Technische Ondersteuning voor Facebook Deutschland. U kunt contact met ons opnemen via Facebook Deutschland Kontakt.