Tuesday 14 July 2020

Gmail ontvangt geen e-mails op de iPhone

Gmail is de meest gebruikte e-mail op aarde. Maar een paar keer kan het hier en daar met bepaalde problemen worden geconfronteerd. Het belangrijkste probleem dat is gemarkeerd, is dat Gmail geen e-mails ontvangt.

Gmail ontvangt geen e-mails op de iPhone

Veel iphone-gebruikers hebben onlangs gemeld dat ze hun e-mails niet kunnen ontvangen op Gmail gesynchroniseerd op iphone. Hier leest u hoe u Gmail-problemen met het ontvangen van e-mails op iphone kunt oplossen-


Wanneer u uw e-mailaccount op uw gadget instelt, gebruikt iOS natuurlijk de juiste recordinstellingen voor sommige e-mailleveranciers.



  1. Om er zeker van te zijn dat uw recordinstellingen correct zijn, analyseert u de instellingen in de Mail-applicatie naar de instellingen voor uw e-mailaccount:
  2. Ga naar Instellingen> Accounts en wachtwoorden en tik op je e-mailaccount.
  3. Tik op uw e-mail bezorging naast Account om de recordgegevens te zien, bijvoorbeeld de naderende en actieve mailservers.
  4. Controleer de voorgeschreven instellingen voor uw e-mailaccount in het apparaat voor het opzoeken van e-mailinstellingen en zorg ervoor dat ze hetzelfde zijn als wat u op uw scherm ziet. Als u de instellingen voor uw e-mailaccount niet ziet, neem dan contact op met uw e-mailleverancier of raamwerkhoofd.
Als u een POP3-e-mailaccount heeft, kunt u op dat moment op elk moment door e-mail op één gadget bladeren. Sluit andere e-mailprojecten en meld u af bij webmailbestemmingen die u heeft geopend. Om te bladeren of uw e-mail een POP3-account is, ga naar Instellingen> Accounts en wachtwoorden, tik op uw record, tik op Account en zoek op dat moment naar de naam POP-accountinformatie. U kunt ook bladeren door de voorgestelde e-mailinstellingen voor uw POP3-e-mailaccount in het apparaat voor het opzoeken van e-mailinstellingen.


Gmail ontvangt geen e-mails van Outlook

Gmail werkt al heel lang goed in Outlook 2016 door middel van IMAP en heeft twee of drie dagen geleden verfrissende berichten van de inbox-organisator voorkomen. De berichten kunnen worden bekeken bij het aanmelden vanuit de webinterface en worden in ieder geval niet overdwars overgebracht naar Outlook.

Hier is een deel van het onderzoek dat ik heb uitgevoerd om het probleem op te lossen dat Gmail geen e-mails ontvangt van Outlook

  1. Stel het record in op een apart profiel op een vergelijkbare pc
  2. Zet het record op een volledig unieke pc / vereniging
  3. Schakel de IMAP-instellingen in / uit in GMAIL-account
  4. Accountinstellingen controleren op toepassingswachtwoorden (niet vereist vanwege 2FA)
  5. Proberen eventuele lopende verzoeken / gegevens te lokaliseren waardoor IMAP mogelijk niet werkt.
  6. Schakel POP in uw e-mailaccount in. Houd er rekening mee dat u op Save Changes moet klikken wanneer u klaar bent.
  7. Open Outlook.
  8. Klik op het menu Extra en selecteer Accountinstellingen
  9. Klik op het tabblad E-mail op Nieuw
  10. Als u wordt aangespoord om e-mailservice te kiezen, selecteert u Microsoft Exchange, POP3, IMAP of HTTP en klikt u op Volgende.
  11. Vul elk fundamenteel veld in om de bijbehorende gegevens op te nemen
Gmail ontvangt geen e-mails op Android

Gmail voor Android is een zegen geweest voor alle Gmail- en Android-gebruikers. Soms krijg je er echter problemen mee, maar maak je geen zorgen, hier zijn enkele stappen die zouden verhelpen dat je Gmail geen e-mails over Android-problemen ontvangt.

  1. Net als andere gearrangeerde aanpassingsrecords, bijvoorbeeld MS Exchange, Facebook of Twitter, worden alternatieven voor Gmail-overeenkomsten niet weergegeven onder 'Accounts beheren' in de keuze 'Accounts en synchronisatie-instellingen'.
  2. Ik denk dat, gezien het feit dat Gmail een zeer geïntegreerde e-mailklanttoepassing in Android is, de Gmail-klant in Android wordt behandeld met 'Application Sync'.
  3. In deze zin, als je Android-telefoon geen nieuwe berichten accepteert en geen nieuwe e-mailmelding geeft op Gmail, activeer dan de 'Auto Sync' onder 'Records en synchronisatie-instellingen'.
  4. Druk op 'Instellingen' op het startscherm en selecteer 'Records en match up'.
  5. Sta het vinkje toe voor 'Automatische synchronisatie' (Toepassingen komen natuurlijk overeen met informatie).
  6. Vanzelfsprekend moet het vinkje bij 'Stichting-informatie' worden versterkt.
Gmail ontvangt geen e-mails met bijlagen

Vaak worden gebruikers geconfronteerd met een geblokkeerd bestandstype waarbij ze geen e-mails met bijlagen kunnen ontvangen. U kunt dit probleem oplossen door een paar eenvoudige stappen te volgen die hier worden gegeven om dit probleem op te lossen-


  • Controleer uw filterinstellingen
  • Upload het bestand naar g-drive
  • Stuur het als een schijfbijlage.
Google filtert al uw e-mailbijlagen die de volgende bijlage bevatten

.ADE, .ADP, .BAT, .CHM, .CMD, .COM, .CPL, .DLL, .DMG, .EXE, .HTA, .INS, .ISP, .JAR, .JS, .JSE, .LIB , .LNK, .MDE, .MSC, .MSI, .MSP, .MST, .NSH .PIF, .SCR, .SCT, .SHB, .SYS, .VB, .VBE, .VBS, .VXD, .WSC , .WSF, .WSH, .CAB

Als u Gmail niet kunt herstellen, ontvangt u geen e-mails op de iPhone, dan kunt u contact opnemen met Gmail Helpdesk Belgie.

Wir bieden ook technische ondersteuning voor Avast Deutschland. U kunt Kontakt traf sich über den Avast Support.