Monday 26 April 2021

HOE HET TELEFOONNUMMER IN GMAIL-ACCOUNT WIJZIGEN ZONDER AANMELDEN?

 Stappen om het telefoonnummer in Gmail-account te wijzigen


Gmail is een van de meest gebruikte webplatforms voor het verzenden of ontvangen van e-mails. Als gebruiker gebruiken we Gmail vaak dagelijks voor zowel persoonlijk als professioneel werk. Gmail is erg belangrijk, daarom moet u er als gebruiker voor zorgen dat uw Gmail veilig en beveiligd is. En om Gmail te maken, moet men altijd de persoonlijke informatie blijven bijwerken, zoals het wijzigen van wachtwoorden, telefoonnummers, enz. Stel dat als u wilt weten hoe u het telefoonnummer in het Gmail-account kunt wijzigen zonder in te loggen, u de onderstaande stappen volgt.

Stappen om het Gmail-telefoonnummer te updaten zonder in te loggen:

  • Het telefoonnummer dat is geregistreerd met uw e-mailadres wordt gebruikt als back-upinformatie om een verloren wachtwoord te herstellen.
  • Navigeer naar een webbrowser om de Gmail-applicatie te openen
  • Zoek in de rechterbovenhoek naar de optie voor accountfoto
  • Er verschijnt een pop-upvenster waarin u de Google-accountoptie selecteert
  • Selecteer onder Google-accountoptie persoonlijke informatie
  • Scroll een beetje naar beneden en klik op contactgegevens en tik op telefoon
  • Klik vervolgens om het telefoonnummer te bewerken
  • Voer uw wachtwoord in om verder te gaan
  • Nadat u uw wachtwoord heeft ingevoerd, krijgt u toegang om uw telefoonnummer te wijzigen
  • Werk nu uw nieuwe nummer bij

Daarom bent u klaar met het bijwerken van uw nummer. Onthoud altijd om toegang te houden tot uw telefoonnummer, omdat dit u zal helpen bij het herstellen van uw verloren wachtwoord. Zorg er ook voor dat u dat nummer actief houdt, aangezien u alle herstelcode zult ontvangen. Neem bij twijfel of vragen contact op met Bellen Gmail Klantenservice: +31-182796553.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Telefoonnummer Belgie.

Wednesday 14 April 2021

Hoe Google Meet Screen Share te repareren werkt niet

 Google Meet heeft voor bijna iedereen als een zegen gewerkt omdat het veilig, handig en gebruiksvriendelijk is. Bovendien is een van de beste functies van Google Meet de optie waarmee mensen hun scherm kunnen delen.


Screen Share werkt echter niet altijd. Soms kan iemand het moeilijk vinden om zijn scherm op Google Meet te delen, en het kan irritant zijn. Dus, hoe repareer je dat Google Meet Screen Share niet werkt?


Wat te doen om de Google Meet Screen Share-fout op te lossen


Soms vinden sommige mensen het moeilijk om hun scherm op Google Meet te delen. Wanneer ze hun scherm probeerden te delen, kregen ze woorden te lezen als: "Fout: er is een fout opgetreden bij het delen van het scherm", "Fout: u moet machtigingen verlenen om het scherm te delen", "Kan uw scherm niet delen" , en hun scherm zou volledig zwart of wit worden.

Waarom gebeurt dit? Soms gebeurt het vanwege de browser die u gebruikt. Zoals, Google Meet staat soms Schermdeling in Firefox niet toe. En de tweede reden waarom het niet werkt, is vanwege de gegevens die al in uw browser zijn opgeslagen.

In beide gevallen kan men zich afvragen hoe u kunt verhelpen dat Google Meet Screen Share niet werkt

Case 1- Fix Google Meet Screen Share in Firefox.


Uw telefoon geeft geen enkele app toegang tot uw gegevens zonder uw toestemming. Evenzo moet u Firefox toestemming geven om Google Meet het scherm te laten delen. Om hetzelfde te doen, volgt u de onderstaande stappen:

  1. Open Google Meet in uw Firefox-browser.
  2. Klik met de rechtermuisknop op uw Google Meet-scherm. Kies Pagina-info weergeven in het vak.
  3. Ga naar het gedeelte Machtigingen en vink het vakje Standaard gebruiken en Altijd vragen aan onder de optie Scherm delen in het gedeelte Machtigingen.
  4. Ga terug naar uw Google Meet-scherm en klik op Nu presenteren.
  5. Kies de optie Windows of Scherm en kies vervolgens Maak kennis met Mozilla Firefox, klik vervolgens op Toestaan en u kunt uw scherm delen.


Zo kunt u het probleem oplossen dat Google Meet Screen Share niet werkt in Firefox.


  • Geval 2 - Browsegegevens verwijderen voor het oplossen van de fout bij het delen van het scherm in Google Meet-


Ga naar het instellingengedeelte van uw browser en verwijder alle browsegeschiedenis aller tijden om de ruimte vrij te maken. Nadat u de ruimte heeft vrijgemaakt, kunt u het scherm delen in Google Meet.


Google-hulplijn

Het kan irritant zijn als u uw scherm niet kunt delen op Google Meet zoals iedereen. U kunt echter de bovenstaande eenvoudige stappen volgen om het probleem op te lossen hoe u kunt verhelpen dat Google Meet Screen Share niet werkt, of bel Google Nummer: +31-182796553.


We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Telefoonnummer Nederland.