Wednesday 25 May 2022

Hoe Gmail met Outlook te verbinden

 Synchroniseer Gmail met Outlook

Tegenwoordig zijn we meestal verbonden met behulp van apparaten zoals computers of laptops, samen met internet, wat een must is, aangezien het meeste werk wordt gedaan met behulp van e-mails en chats, enz. Dus voornamelijk Gmail wordt gebruikt als de persoonlijke en Outlook als de professional voor e-mails, dus het is beter om professioneel te zijn en niet zowel het persoonlijke als het professionele leven door elkaar te halen. Maar nu zowel Gmail als Outlook zelfs als professionele e-mail worden beschouwd en gebruikt, is het beter om beide te koppelen, omdat dit tijdbesparend is.

We kunnen de mails ook naar ons gebruik zo onderhouden dat de mails naar wens kunnen worden bewaard. Omdat we zoveel functies hebben in de e-mailservice van Gmail en Outlook dat alle e-mails naar wens kunnen worden opgeslagen en gedeeld.

Proces voor het verbinden van Gmail met Outlook

  • Log in op de Gmail-website.
  • Klik op de Gear-knop en selecteer "Instellingen".
  • Klik op het tabblad "Doorsturen en POP/IMAP".
  • Selecteer de optie "IMAP inschakelen" in het gedeelte "IMAP-toegang".
  • Klik op OK.

Gmail verbinden met Outlook

Als u met behulp van de bovenstaande stappen het probleem niet kunt oplossen, kunt u Gmail niet verbinden met Outlook, dan kunt u contact opnemen met het Gmail-klantenhulplijnnummer dat altijd beschikbaar is voor de gebruiker om alle oplossingen voor de vragen en dit zal een grote hulp zijn voor de klanten bij het oplossen van hun probleem en aangezien dit het gratis nummer voor hen is, zodat ze op elk moment kunnen bellen.

Als we het zelf proberen te doen, hoeven we alleen maar "Hoe gmail met Outlook te verbinden" in te typen en je zult het aantal oplossingen vinden dat het beste kan worden gebruikt en afgezien van de bovenstaande zullen er veel oplossingen zijn. De hierboven genoemde is heel eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen voor iedereen omdat het in de eenvoudige taal is geschreven.

Voordat we doorgaan met het verbinden van zowel Gmail als Outlook, moeten we de gegevens in een bestand opslaan, zodat we tijdens het overzetten of iets anders doen in ieder geval de gegevens bij ons hebben voor het geval de gegevens vastlopen of verloren gaan tijdens het overzetten. Als u nog steeds problemen ondervindt bij het verbinden van Gmail met Outlook, belt u Gmail Bellen en krijgt u een snelle oplossing.

​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.