Tuesday 24 September 2019

Hoe kan ik een e-mail verzenden in Gmail?

Een e-mail verzenden met Gmail is heel eenvoudig, het maakt niet uit of u een mobiel of computersysteem gebruikt. Dit zijn enkele stappen of neem contact op met Gmail-ondersteuning.



Methode 1- Bij gebruik op desktop-

  1. Open eerst Gmail in uw webbrowser. Het zal uw Inbox openen als u bent ingelogd. Zo niet, voer dan uw e-mailadres in wanneer daarom wordt gevraagd.
  2. Klik vervolgens op compose + optie linksboven in uw Gmail-inbox. Een nieuw bericht ”venster opent de linkerhoek van uw scherm.
  3. Voer het e-mailadres van die persoon in waarnaar u uw e-mail wilt verzenden. Klik daarvoor op of tekstvak Ontvangers boven aan uw scherm. Als u meerdere adressen wilt toevoegen, typt u het eerste e-mailadres en drukt u vervolgens op de tab en gaat u door met dit proces met andere e-mails. Als u respectievelijk CC of BCC-type in hun velden wilt verzenden.
  4. Voeg vervolgens het onderwerp toe nadat u erop hebt geklikt, typ wat u in uw tekstveld wilt schrijven.
  5. Voer vervolgens een e-mailadres in, dit is een groot vak onder het vak Onderwerptekst.
  6. Voeg vervolgens een bestand of foto toe als u de andere functies wilt gebruiken. Klik op de knop Bijlagen en selecteer dat bestand op uw computer. Klik vervolgens op Openen vanuit bestandsoptie selecteren en tenslotte uploaden.
  7. Klik vervolgens op de verzendoptie die rechtsonder in uw scherm wordt weergegeven en op deze manier bereikt deze het opgegeven e-mailadres.

gmail klantenservice belgie


Methode 2- Bij gebruik van mobiele telefoons

  1. Open eerst het Gmail-app-pictogram met het M-symbool. Hiermee wordt je Gmail geopend als je bent ingelogd. Zo niet, selecteer dan je account of voer je e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen.
  2. Tik vervolgens op het pictogram 'Opstellen' rechtsonder op uw scherm. Op deze manier krijgt u een nieuw berichtvenster op het scherm.
  3. Typ nu e-mailadres. Tik op het tekstvak om het e-mailadres te typen van de persoon aan wie u een sms wilt verzenden. Als u CC of BCC wilt gebruiken, tikt u uiterst rechts op uw mobiel en typt u het e-mailadres in.
  4. Tik op Onderwerptekstvak en schrijf uw tekst naar wens.
  5. Voer uw e-mailtekst in door op dit e-mailtekstvak te tikken en typ vervolgens wat u maar wilt.
  6. Voeg indien nodig bestanden of foto's toe. Tik op camerarol of Bestand bijvoegen. Selecteer vervolgens de foto of het bestand dat u wilt. Tik op verzendpictogram. E-mail is verzonden

Volg deze stappen of neem contact op met Gmail klantenservice telefoonnummer Belgie: +32-50770218.

We bieden ook technische ondersteuning voor Gmail Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Gmail klantenservice Nederland +31-403048077.

No comments:

Post a Comment