Monday 14 June 2021

Hoe blokkeer je iemand in Gmail?

 Vaak raken Gmail-gebruikers geïrriteerd door het ontvangen van frequente e-mails van een bepaalde afzender. Het wordt voor hen behoorlijk moeilijk om de e-mail keer op keer als spam te markeren. De beste oplossing om een dergelijke situatie aan te pakken, is dus de afzender te blokkeren van wie u geen e-mails in uw inbox wilt ontvangen. Gmail biedt de functie om een specifieke afzender te blokkeren die irritant meerdere e-mails per dag of week verzendt die niet nuttig zijn voor de gebruiker. Bovendien kan een Gmail-gebruiker iemand blokkeren door de website in een browser of ook via de Gmail-app te bezoeken. Meer precieze informatie over het blokkeren van iemand in Gmail vindt u hieronder.


Wat is het proces om een afzender op de Gmail-website te blokkeren?


Telkens wanneer u iemand in Gmail blokkeert, worden alle e-mails die door die persoon zijn verzonden rechtstreeks naar de spammap overgebracht. Dus het blokkeren van de afzender in Gmail wiens frequente e-mails je lastig vallen, is altijd de betere optie. Als je bovendien wilt weten hoe je iemand op Gmail 2020 kunt blokkeren, volg dan de onderstaande instructies.

  • Start de Gmail-website in een browser en log in op uw geregistreerde account
  • Zoek daarna naar de e-mail die is verzonden door de gebruiker die u wilt blokkeren
  • Open vervolgens die e-mail en tik op de drie verticale stippen die aan de rechterkant zichtbaar zijn
  • Blader vervolgens door de lijst die nu wordt weergegeven en navigeer naar de optie afzender blokkeren
  • Klik hierna op het tabblad afzender blokkeren en er verschijnt een pop-up op het scherm
  • Selecteer nu de blokkeerknop in dat pop-upvenster voor de bevestiging
  • Voortaan gaan alle e-mails die door de geblokkeerde persoon worden verzonden naar de map met spam

Wat is het proces om een afzender in de Gmail-app te blokkeren?


Aan het begin van het artikel is duidelijk gemaakt dat een Gmail-gebruiker iemand kan blokkeren die vaak nutteloze e-mails verzendt, ook via zijn app. Volg daarom de onderstaande stappen om te weten hoe u iemand in de Gmail-app kunt blokkeren:

  • Start de Gmail-app op je mobiel
  • Zing dan naar je account als je nog niet bent ingelogd
  • Ga vervolgens naar de inbox en zoek het bericht dat is verzonden door die persoon die je gaat blokkeren
  • Open vervolgens het bericht en tik op drie verticale stippen in de rechterhoek van het scherm
  • Nu kun je een lijst zien die je naar beneden moet scrollen totdat je de blokkeringsoptie ziet
  • Tik daarna op de blokkeerknop zodat de e-mails die door die geselecteerde gebruiker zijn verzonden direct naar de spammap gaan

Daarom, zodra u een individuele afzender van uw Gmail-account blokkeert, precies op de manier zoals hierboven beschreven, zal die gebruiker u niet meer lastig vallen. Dat is de reden waarom wanneer een Gmail-accounthouder erg veel last heeft van het regelmatig ontvangen van nutteloze e-mails van een afzender, het blokkeren van die persoon als de beste keuze wordt beschouwd om de situatie aan te pakken. Trouwens, als je andere Gmail-servicegerelateerde hulp nodig hebt, neem dan contact op met het klantenservicecentrum voor hulp.

Hoe blokkeer je iemand in Gmail vanaf de telefoon?

We zijn er altijd trots op om e-mails op een continue manier en op een continue manier perfect te delen en te ontvangen op uw Android- of iPhone-apparaat. Als je in de tussentijd de e-mail van iemand niet wilt zien en je weet niet wat je hiervoor moet doen, is er een optie die je moet proberen: Gmail blokkeren van je telefoon.

Als je de e-mail van iemand niet meer ziet op je Gmail-account, maar je weet ook niet hoe je iemand op Gmail op de iPhone kunt blokkeren, dan is deze pagina heel nuttig voor je. U kunt hier leren hoe u iemand in uw Gmail kunt blokkeren met uw iPhone-apparaat.

Hieronder volgen de manieren om iemand op Gmail op een iPhone-apparaat eenvoudig te blokkeren:


  • Schakel eerst uw iPhone-apparaat in en ga vervolgens naar de instellingen en klik op de Gmail-account-app.
  • Voer het bepaalde e-mailadres en wachtwoord in om toegang te krijgen en selecteer vervolgens de instellingenknop en selecteer de berichtoptie.
  • U kunt het overtredende account selecteren en vervolgens op de op één na hoogste set van drie stippen aan de rechterkant van het scherm tikken.
  • Selecteer de blokkeringsoptie en voer vervolgens het e-mailadres in en klik op verzenden en druk vervolgens op de knop Gereed.

Evenzo, als u e-mails op uw Gmail-account op uw mobiele telefoon wilt blokkeren, moet u de betreffende instellingen selecteren om de taak onmiddellijk uit te voeren. Als je de truc wilt leren, omdat je niet weet hoe je e-mails op Gmail op de telefoon moet blokkeren, moet je de aangegeven stappen bekijken.

Hieronder volgen de manieren om e-mails in Gmail te blokkeren met een telefoon:


  • Zorg er eerst voor dat uw Gmail-account is ingelogd op uw telefoon en open vervolgens een e-mail van de afzender.
  • Tik op de drie stippen die op dezelfde pagina worden weergegeven en selecteer vervolgens het POP-UP-menu en rapporteer de spam.
  • U kunt de blokkeringsoptie selecteren door de boomstip te selecteren en de naam en het e-mailadres van de afzender in te voeren en tenslotte op de knop Gereed te klikken.

Neem voor meer hulp contact op met ons technische ondersteuningsteam op 24 voor 7.

Hoe blokkeer je iemand in Gmail op een Android-telefoon?


Met de vooruitgang in technologie is alles gedigitaliseerd en dat maakt toegang tot gegevens eenvoudiger. Aan de andere kant wordt ook de snelheid waarmee men online wordt betrapt, verhoogd. Veiligheidsmaatregelen zijn belangrijker om uw gegevens en informatie veilig te houden. Over het algemeen zijn sommige mensen zo walgelijk dat je van ze af moet. En als je ook door iemand wordt gespamd of om welke reden dan ook iemand op je Gmail-account wilt blokkeren, kun je dat eenvoudig doen.

Hier in dit bericht krijg je alle informatie om mensen op Gmail te blokkeren via Android Phone. Het enige dat u nodig hebt, is de gegeven procedure te doorlopen.

Stappen om iemand te blokkeren in Gmail op een Android-telefoon

Zodra u een afzender op uw Gmail-account blokkeert, worden alle e-mails naar de map Spam van uw account gestuurd. Volg bovendien de stappen om een gebruiker in Gmail te blokkeren:

  • Het eerste dat vrij duidelijk is, is om de Gmail-app op je mobiel of tablet te openen.
  • Vervolgens moet u het bericht openen dat is ontvangen van de gebruiker die u wilt blokkeren.
  • Selecteer de optie Meer, rechtsboven in het bericht.
  • Verder moet u de optie Block [Sender] kiezen.
  • Voor het geval u het andere e-mailadres blokkeert dat u niet wilde blokkeren, kunt u de blokkering van de gebruiker opheffen door dezelfde stappen uit te voeren.

Op deze manier kunt u een gebruiker in Gmail blokkeren met een Android-apparaat. En u hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over hoe u iemand in Gmail op een Android-telefoon kunt blokkeren. Als de kans groot is dat het mis gaat en u de blokkeringsoptie niet kunt vinden en een ander probleem ziet, neemt u contact op met het Bellen Gmail Klantenservice Telefoonnummer. Het ondersteuningsteam is slechts één telefoontje verwijderd. Bel het nummer en krijg hulp.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie. U kunt contact met ons opnemen via Instagram contact nummer.

No comments:

Post a Comment