Tuesday 28 December 2021

Hoe kan ik me aanmelden voor een zakelijk Gmail-account 2022

 Gmail-e-mailservice is iets dat het beste is voor communicatie, zowel voor zaken als voor persoonlijke zaken. In de beginfase gebruikten mensen slechts één type Gmail-account, zowel voor persoonlijke als professionele doeleinden. Het enige dat ze konden doen, was verschillende Gmail-ID's maken, de ene voor persoonlijke dingen en de andere voor professionele dingen.


Gmail-e-mailservice gebruiken voor professionele of zakelijke behoeften-


Welnu, we zijn het er allemaal mee eens dat we naast de persoonlijke doeleinden meer functies nodig hebben in de service die is opgezet voor zakelijke en professionele doeleinden. Om hiermee om te gaan, is de service nu beter geüpdatet en is er een geheel nieuwe service ontwikkeld die alleen is bedoeld om aan alle professionele en persoonlijke vereisten te voldoen. Maar hier in de blog zullen we zien hoe we hiermee om kunnen gaan, want zelfs bij het aanmelden voor een Gmail-bedrijfsaccount in 2022 zullen we een goede stapsgewijze procedure moeten volgen. Dezelfde procedure zullen we hier bespreken.


Begin met Google-werkruimte-

Als het gaat om het gebruik van Gmail voor bedrijven, moet u voor het instellen van het account eerst uw Google-werkruimte openen.

Volg de onderstaande stappen om Google Workspace te gebruiken:


  • Klik in het Google Workspace-account op de knop Aan de slag
  • Vervolgens verschijnt er een prompt waarin u uw bedrijfsnaam moet invoeren
  • Vervolgens vult u het aantal medewerkers in de organisatie in
  • Vul ook het land van de organisatie in
  • Dan moeten we in het volgende scherm dat verschijnt de vereiste contactgegevens invoeren.
Uw domein koppelen-

Als u eenmaal klaar bent met de Google-werkruimte-dingen, is het volgende dat u moet beheren, uw domein verbinden met uw e-mailaccount of een nieuw domein kopen volgens de behoefte.

Hierna zijn de verdere instellingsstappen met betrekking tot het account afhankelijk van hoe u omgaat met de procedure voor het instellen van het domein.

Als u geen domeinnaam heeft, dan moet u werken aan de registratie van een domeinnaam voor uw bedrijf.

Hoe registreer je een domeinnaam voor een bedrijf?


Welnu, om een domeinnaam voor bedrijven te registreren, moet u daarvoor de gegeven stappen volgen-

  • Selecteer een betrouwbare domeinregistreerder
  • Zoeken naar tool voor domeinbeschikbaarheid
  • Kies de naam voor het domein die het beste past
  • Hierna dient u de gekozen domeinnaam aan te schaffen en dient u verder te werken aan de afronding van de registratie.
  • Vervolgens verifieert u uw eigendom van het domein dat u zojuist heeft gekocht
  • Als het al een eigenaar heeft, kunt u de contactgegevens opzoeken en dienovereenkomstig onderhandelen over een deal.
Een gebruikersnaam aanmaken in Gmail-

Het volgende wat hierna is, is het maken van een gebruikersnaam, daarvoor is er een andere reeks processen die u moet volgen.

Bij het maken van een gebruikersnaam voor zakelijke doeleinden in Gmail, moet de gebruiker voorzichtig zijn met het volgen van hetzelfde formaat in het e-mailadres, dit zal helpen bij het verifiëren van mensen die voor een en dezelfde organisatie werken.

Eenmaal bent u hiermee klaar, en dan is het volgende dat u de juiste betalingsinformatie invoert voor de juiste check-out. Hier moet u het betalingsplan bekijken, aangezien een e-mailaccount voor bedrijven niet gratis beschikbaar is.

Het instellen van Gmail voor dit geval zou hier niet alleen eindigen, er is meer aan de hand en er zijn nog enkele punten waarmee u rekening moet houden.

Die extra punten om te overwegen zouden als volgt gaan-

E-mail migreren naar Gmail- Voor het migreren van e-mail in Gmail in de zakelijke instellingen volgt u het gegeven proces-

  • Ga naar de Google.com-beheerder
  • Klik vanaf daar op "apps"
  • Vervolgens moet u in het setup-gedeelte het vakje naast "uploads van e-mail van gebruikers" aanvinken
  • Klik hierna op “opslaan”
  • Vervolgens moet u terugkeren naar uw e-mailaccount
  • Daar moet u "instellingen" openen en de benodigde wijzigingen aanbrengen
E-mail aanpassen-

Met het account kunt u ook uw e-mailaccount op verschillende manieren aanpassen. Je kunt je eigen profielfoto toevoegen en nog veel meer.

Nieuwe gebruikers toevoegen-

Met de zakelijke Gmail-accounts 2022 kunt u ook eenvoudig nieuwe gebruikers toevoegen aan de configuratie met aangepaste e-mail-ID's voor hen.

Gevolgtrekking-

Dit heeft dus allemaal te maken met het instellen van een Gmail-account voor het opstarten. Als je nog iets meer wilt weten, ga dan naar het team van technici. De lijnen staan altijd open voor hulp en ondersteuning evenals de meest nauwkeurige oplossing of elk probleem waarmee u wordt geconfronteerd met het account Neem contact met ons op Gmail Bellen.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

Monday 13 December 2021

Hoe Gmail Fout 102 op te lossen?

 Als u op zoek bent naar methoden om Gmail-fout 102 op te lossen, bent u op de juiste pagina beland. In dit artikel leert u over de mogelijke oorzaken en de uiteindelijke oplossing van Gmail-fout 102.


Ultieme methoden om Gmail-fout 102 op te lossen


Niemand houdt van problemen in het leven. Hetzelfde geldt ook voor Gmail-gebruikers.

Terwijl u uw e-mails in Gmail opent, zou u niet graag last hebben van verschillende problemen. Hoewel Google Mail geen middel onbeproefd laat om alle problemen op te lossen met behulp van geavanceerde functies en andere geavanceerde beveiligingsmaatregelen, bezwijkt het soms voor bepaalde technische problemen. Een van de problemen waar Gmail-gebruikers tegenwoordig mee te maken hebben, is de foutcode 102.

Laten we enkele van de oorzaken begrijpen waardoor deze fout op het scherm verschijnt en u geen soepele ervaring laten hebben.

  1. Niet-ondersteunde of oudere browser: voor de beste ervaring wordt altijd geadviseerd om de nieuwste versie van uw browser te gebruiken. Gmail werkt het beste als u een bijgewerkte webbrowser gebruikt. Zorg ervoor dat u geen niet-ondersteunde of oudere browserversie gebruikt.
  2. Slechte of onstabiele internetverbinding: dit kan een mogelijke reden zijn waarom de Gmail-foutcode 102 vaak op uw computerscherm verschijnt. Zorg ervoor dat uw internetverbinding stabiel en goed is.
  3. Verouderde versie van Gmail: u mag nooit e-mails openen of verzenden/ontvangen met een verouderde versie van Gmail. U kunt de fout 102 waarschijnlijk bestrijden. Werk uw e-mail altijd bij!
  4. Corrupte gegevens in de cache: overbelasting van corrupte cache kan uw e-mailervaring belemmeren. Je moet het regelmatig schoonmaken. Cookies en cache maken uw browse-ervaring aangenamer.
  5. Extensie of add-ons in browser: het installeren van onnodige add-ons of extensies kan uw ervaring belemmeren en de fout veroorzaken. Verwijder willekeurige extensies als dat niet nodig is.
Hier zijn de beste stappen om de Gmail-fout 102 op te lossen.

1. Uw browser zou met Gmail moeten werken: gebruikt u een ondersteunde browser voor uw Gmail-account? Zo niet, begin dan zo snel mogelijk te gebruiken. Gmail werkt het beste op de laatste eerdere versie van deze browsers -

2. Google Chrome: Als u Google Chrome gebruikt, upgrade dan naar de nieuwste versie van Chrome en krijg de beste Gmail-ervaring en beveiligingsupdates. Mensen die Chromebook gebruiken, moeten hun Chromebook-besturingssysteem updaten om Gmail te gebruiken.

  • Firefox: een andere populaire browser die veel mensen gebruiken om toegang te krijgen tot hun Gmail-berichten is Firefox. Enkele van de nieuwste Firefox-functies zijn: uitgebreide donkere modus, beeld-in-beeld en een extra beschermingslaag.
  • Internet Explorer, Safari en Microsoft Edge: Gmail werkt ook in deze browsers. Zorg ervoor dat u een upgrade naar de nieuwste versie van deze webbrowsers hebt uitgevoerd.

  • Open je Chrome en klik op de optie "Meer" (rechtsboven drie puntjes).
  • Je hebt een optie om "Nieuw incognitovenster" te kiezen.
  • Klik erop.
  • Of u kunt gewoon op "Ctrl + Shift + N" drukken.
  • Als u een Mac-gebruiker bent, drukt u op "⌘ + Shift + N".
3. Cache wissen: om de cache in Chrome te wissen -

  • Open je Chrome en klik op de optie "Meer" (rechtsboven drie puntjes).
  • Klik op "Meer hulpmiddelen".
  • Klik op "Browsegegevens wissen".
  • Kies een tijdsperiode en klik op "Gegevens wissen".

4. Controleer de geavanceerde instellingen van Gmail: als de bovenstaande methoden niet werken, controleer dan de geavanceerde instellingen van Gmail.

  • Ga naar je Gmail en zoek naar de opties "Instellingen".
  • Klik op "Bekijk alle instellingen".
  • Kies het tabblad "Geavanceerd".
  • Als u een functie hebt ingeschakeld, selecteert u "Uitschakelen".
  • Klik op "Wijzigingen opslaan".
U kunt het G Suite-statusdashboard controleren om er zeker van te zijn dat er een bekend probleem is met Gmail als de bovenstaande methoden niet werken. Of u kunt contact opnemen met Gmail Bellen voor directe hulp!

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

Saturday 4 December 2021

Top 5 oplossingen om Gmail-aanmeldingsproblemen op te lossen

 Als u de Gmail-e-mailservice voor zakelijke communicatie gebruikt, wordt het noodzakelijk om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Enkele van de waarschijnlijke redenen kunnen problemen opleveren met betrekking tot Gmail-toegang, zoals de netwerkfirewall, internetverbinding, uw webbrowser en Gmail zelf. Door elk van de mogelijke oorzaken één voor één op te lossen, kunt u snel de oorzaak achterhalen en een oplossing toepassen. Voordat u technische experts belt op het Gmail-contactnummer, controleert u eerst deze tijdelijke oplossingen om de problemen met het laden van Gmail-webpagina's op te lossen.



Fix 1 - Controleer de Gmail-inlog-URL


Zorg ervoor dat u alleen de Gmail-URL (gmail.com) probeert te laden en dat hierin geen toegevoegde of verkeerde tekens zijn opgenomen. Als je Gmail probeert te openen via het snelkoppelingspictogram of de bladwijzer van de webbrowser, controleer dan of het het juiste Gmail-adres bevat. U kunt ook zorgen voor een hoge en actieve internetverbinding door andere echte websites zoals Twitter en Facebook te laden.

Fix 2 - Verwijder uw browsercache


U kunt de Gmail-webtoegangsproblemen ook oplossen door de cookies en tijdelijke bestanden van uw browser te verwijderen. Het proces van het wissen van de cache en cookies is afhankelijk van uw webbrowser die u gebruikt, omdat elke browser verschillende instellingen en opties heeft. Voor de stapsgewijze instructies kunt u de documentatie van het programma raadplegen voor hulp als u het niet weet.

Fix 3 - Webbrowser bijwerken en invoegtoepassingen uitschakelen


Door nieuwe updates voor uw webbrowser en zijn add-ons te installeren, kunt u noodzakelijke programmabestanden die mogelijk zijn verwijderd, vervangen en repareren. Sommige webbrowsers worden automatisch op de achtergrond bijgewerkt. U kunt de nieuwe editie downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar. Om erachter te komen welke van de extensies het probleem veroorzaakt en het probleem op te lossen, kunt u uw webbrowser gebruiken met alle invoegtoepassingen uitgeschakeld. Je moet vooral de Gmail-gerelateerde add-ons controleren.

Fix 4 - Scan uw pc op malware


Soms kan een malware-infectie of een beveiligingsprogramma problemen veroorzaken bij de toegang tot de internetverbinding en sommige websites, waaronder Gmail. Op dat moment kunt u het antivirusprogramma bijwerken naar de nieuwe edities of een volledige pc-scan uitvoeren om de problemen te achterhalen. Controleer de instellingen van elk beveiligingsprogramma om er zeker van te zijn dat het geen Gmail-storing veroorzaakt. Gmail wordt ook erkend als een vertrouwde website.

Fix 5 - Andere oplossingen


U kunt ervoor zorgen dat Gmail niet is opgeschort of geblokkeerd door de beheerdersinstellingen te controleren die worden gebruikt om het netwerk uit te voeren. U moet ook het app-statusdashboard van Google controleren om er zeker van te zijn dat er een technisch probleem of storing is aan het einde van Gmail. Controleer ook de proxy-instellingen in uw webbrowser om ervoor te zorgen dat ze automatisch worden geconfigureerd of niet. Schakel de Layered Service Providers op uw Windows-computer uit om het probleem op te lossen.

Als niets anders heeft geholpen, kunt u een beroep doen op Gmail Bellen voor technische ondersteuning voor problemen met het laden van webpagina's in Gmail.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.