Monday 13 December 2021

Hoe Gmail Fout 102 op te lossen?

 Als u op zoek bent naar methoden om Gmail-fout 102 op te lossen, bent u op de juiste pagina beland. In dit artikel leert u over de mogelijke oorzaken en de uiteindelijke oplossing van Gmail-fout 102.


Ultieme methoden om Gmail-fout 102 op te lossen


Niemand houdt van problemen in het leven. Hetzelfde geldt ook voor Gmail-gebruikers.

Terwijl u uw e-mails in Gmail opent, zou u niet graag last hebben van verschillende problemen. Hoewel Google Mail geen middel onbeproefd laat om alle problemen op te lossen met behulp van geavanceerde functies en andere geavanceerde beveiligingsmaatregelen, bezwijkt het soms voor bepaalde technische problemen. Een van de problemen waar Gmail-gebruikers tegenwoordig mee te maken hebben, is de foutcode 102.

Laten we enkele van de oorzaken begrijpen waardoor deze fout op het scherm verschijnt en u geen soepele ervaring laten hebben.

  1. Niet-ondersteunde of oudere browser: voor de beste ervaring wordt altijd geadviseerd om de nieuwste versie van uw browser te gebruiken. Gmail werkt het beste als u een bijgewerkte webbrowser gebruikt. Zorg ervoor dat u geen niet-ondersteunde of oudere browserversie gebruikt.
  2. Slechte of onstabiele internetverbinding: dit kan een mogelijke reden zijn waarom de Gmail-foutcode 102 vaak op uw computerscherm verschijnt. Zorg ervoor dat uw internetverbinding stabiel en goed is.
  3. Verouderde versie van Gmail: u mag nooit e-mails openen of verzenden/ontvangen met een verouderde versie van Gmail. U kunt de fout 102 waarschijnlijk bestrijden. Werk uw e-mail altijd bij!
  4. Corrupte gegevens in de cache: overbelasting van corrupte cache kan uw e-mailervaring belemmeren. Je moet het regelmatig schoonmaken. Cookies en cache maken uw browse-ervaring aangenamer.
  5. Extensie of add-ons in browser: het installeren van onnodige add-ons of extensies kan uw ervaring belemmeren en de fout veroorzaken. Verwijder willekeurige extensies als dat niet nodig is.
Hier zijn de beste stappen om de Gmail-fout 102 op te lossen.

1. Uw browser zou met Gmail moeten werken: gebruikt u een ondersteunde browser voor uw Gmail-account? Zo niet, begin dan zo snel mogelijk te gebruiken. Gmail werkt het beste op de laatste eerdere versie van deze browsers -

2. Google Chrome: Als u Google Chrome gebruikt, upgrade dan naar de nieuwste versie van Chrome en krijg de beste Gmail-ervaring en beveiligingsupdates. Mensen die Chromebook gebruiken, moeten hun Chromebook-besturingssysteem updaten om Gmail te gebruiken.

  • Firefox: een andere populaire browser die veel mensen gebruiken om toegang te krijgen tot hun Gmail-berichten is Firefox. Enkele van de nieuwste Firefox-functies zijn: uitgebreide donkere modus, beeld-in-beeld en een extra beschermingslaag.
  • Internet Explorer, Safari en Microsoft Edge: Gmail werkt ook in deze browsers. Zorg ervoor dat u een upgrade naar de nieuwste versie van deze webbrowsers hebt uitgevoerd.

  • Open je Chrome en klik op de optie "Meer" (rechtsboven drie puntjes).
  • Je hebt een optie om "Nieuw incognitovenster" te kiezen.
  • Klik erop.
  • Of u kunt gewoon op "Ctrl + Shift + N" drukken.
  • Als u een Mac-gebruiker bent, drukt u op "⌘ + Shift + N".
3. Cache wissen: om de cache in Chrome te wissen -

  • Open je Chrome en klik op de optie "Meer" (rechtsboven drie puntjes).
  • Klik op "Meer hulpmiddelen".
  • Klik op "Browsegegevens wissen".
  • Kies een tijdsperiode en klik op "Gegevens wissen".

4. Controleer de geavanceerde instellingen van Gmail: als de bovenstaande methoden niet werken, controleer dan de geavanceerde instellingen van Gmail.

  • Ga naar je Gmail en zoek naar de opties "Instellingen".
  • Klik op "Bekijk alle instellingen".
  • Kies het tabblad "Geavanceerd".
  • Als u een functie hebt ingeschakeld, selecteert u "Uitschakelen".
  • Klik op "Wijzigingen opslaan".
U kunt het G Suite-statusdashboard controleren om er zeker van te zijn dat er een bekend probleem is met Gmail als de bovenstaande methoden niet werken. Of u kunt contact opnemen met Gmail Bellen voor directe hulp!

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

No comments:

Post a Comment