Thursday 25 November 2021

Hoe Gmail-account te gebruiken in de offline modus

 Gmail is een e-mailtoepassingsservice die wordt aangeboden door niemand minder dan Google, de wereldwijde techgigant. Gmail is een van de meest populaire en gebruikte e-maildiensten. Zowel particulieren als zakelijke organisaties gebruiken Gmail als hun primaire e-mailservice. Gmail biedt gebruikers veel functies en een daarvan is de offline modus van Gmail. Dus hoe Gmail-account te gebruiken in de offline modus. Om de offline modus van Gmail te gebruiken, moeten gebruikers enkele instellingen uitvoeren. Zodra de offline-instellingen zijn voltooid, hebben gebruikers toegang tot de Gmail-inbox en kunnen ze ook e-mail opstellen. Gmail verzendt automatisch alle uitgaande berichten zodra er verbinding is met internet.

Hier gaan we bespreken hoe u het Gmail-account in de offline modus kunt gebruiken. Gebruik je G Suite, dan kun je eenvoudig de stappen volgen.

  • Open uw browser in het systeem
  • Ga naar de inlogpagina van G suite
  • Log nu in met uw beheerdersaccount
  • Ga op de homepage van de beheerdersconsole naar Apps
  • Dan G Suite en dan Gmail
  • Ga nu naar Geavanceerde instellingen
  • Scroll vervolgens naar beneden naar het gedeelte voor eindgebruikerstoegang
  • Vink het vakje Gmail Offline inschakelen voor mijn gebruikers aan
  • Klik op Opslaan om aan de slag te gaan in de offline modus
Zodra de beheerder de offlinemodus heeft ingeschakeld, kunnen individuele gebruikers naar de Gmail-instellingen gaan. Klik vervolgens op het tabblad Offline en schakel in om aan de slag te gaan met de offline modus van Gmail. Gmail offline is erg handig als je geen toegang hebt tot internet of als er een lage internetsnelheid is. Momenteel is de offline modus van Gmail echter alleen beschikbaar voor G Suite-klanten. Als u Gmail op het Google-domein gebruikt, kunt u deze service momenteel gebruiken.

Twijfel je nog over het gebruik van je Gmail-account in de offline modus? Dan kun je direct ondersteuning krijgen van Gmail Nummer. Het deskundige ondersteuningsteam beantwoordt al uw vragen over de offline modus van Gmail en helpt u ook om de service op uw domein in te schakelen.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

No comments:

Post a Comment