Wednesday 23 February 2022

Hoe op te lossen als Gmail niet wordt geladen in Safari op Mac?

 Gmail is compatibel met alle vertrouwde browsers en daarom kunt u deze e-mailservice op uw Mac of Windows of Android gebruiken, wat handig voor u is. Er is een voortdurend probleem voor de Mac-gebruikers dat Safari Gmail niet kan laden in de standaardweergave en daarom verschijnen alle pagina's in de basis-HTML-weergave. Welnu, dit probleem wordt in feite veroorzaakt door de corrupte applicatiemap of een Safari-versie die niet meer door Gmail wordt ondersteund. Als er een probleem is met de verbindingsfout, wordt Gmail niet geladen op Safari op Mac en controleer daarvoor eerst uw netwerkverbinding en ga dan verder naar een andere resolutie.

Hier zijn enkele mogelijke oorzaken en oplossingen voor dit probleem in uw Safari-browser.

Controleer de Google-beveiliging:

Een beschikbare update van hardware of besturingssysteem kan door Google worden vastgesteld vanwege een beveiligingsrisico en ze kunnen reageren wanneer de verbinding met het account tijdelijk wordt uitgeschakeld. In dit geval is de tweefactorauthenticatie van Google de belangrijkste reden die het Mac Gmail-probleem veroorzaakt. U moet proberen in te loggen op uw account vanaf een ander apparaat door de herstel-e-mail te openen. Daarna moet u in uw inbox zoeken naar een e-mail met het bericht "Aanmeldingspoging is geblokkeerd ..." die tijdens het ongeval is ontvangen. Lees via de e-mail om een link te krijgen waarmee u kunt antwoorden dat u niet hoeft in te loggen.


Wat te doen als u geen e-mail kunt verzenden of ontvangen op Mac?


Dit is een veelvoorkomend probleem waarmee een iOS-gebruiker wordt geconfronteerd en in dat geval moet u de Mail Connector Doctor van uw Mac-apparaat gebruiken om de netwerkverbinding en de status van de e-mailaccounts te controleren.


  • Ga eerst naar de Mail-app en Windows en Connection Doctor om de details van uw e-mailaccounts en internetverbinding te bekijken

U ziet een rode stip die net naast uw accounts verschijnt, wat aangeeft dat er een probleem is met het account. Hier moet u de kolom "Details" vinden om de belangrijkste oorzaak en oplossing van het probleem te krijgen.

Kan niet inloggen op uw Gmail-account

U moet uw Mail Connector Doctor gebruiken en de problematische accountgegevens controleren, samen met het rode lampje dat ernaast verschijnt. Dit probleem kan het gevolg zijn van het onjuiste of ontbrekende wachtwoord of er is een kans dat uw e-mailserviceprovider de servicefout ervaart en daarvoor moet u even wachten

Verificatie mislukt bij Gmail-aanmelding

De kolom als Detail van uw Mail Connector Doctor zal laten zien dat de rode stip het gevolg is van het mislukken van de serververbinding. Dit kan zijn opgetreden vanwege verouderde of onjuiste e-mailinstellingen of gewoon een probleem met de netwerkfirewall. U moet E-mailvoorkeuren controleren om er zeker van te zijn dat u een bijgewerkte e-mailaccountinstellingen gebruikt. U kunt ook de tool Lookup Settings gebruiken om de Gmail-instellingen te bekijken.

Als het Gmail-authenticatieprobleem zich blijft voordoen in uw Mac Mail-app, moet u ervoor zorgen dat u niet wordt geconfronteerd met een netwerkfirewall die voor uw Mail-account werkt. Ten slotte moet u de firewallsoftware van derden deactiveren en ervoor zorgen dat uw netwerkverbinding goed is.

E-mailweergavefout

Deze fout kan op verschillende manieren optreden terwijl u een e-mail opent die wijzigingen bevat waarmee u uw account online kunt plaatsen terwijl deze al online is en onleesbaar is of een onvolledig tekstformaat heeft. Probeer in zo'n geval uw e-mail in een ander formaat te bekijken en ga daarvoor naar "Bekijken> Bericht> Alternatief voor platte tekst" in het venster waar de e-mail verschijnt. Het zal alle beschikbare alternatieve formaten weergeven die gebaseerd zijn op het hoofdmailformaat.

In het geval dat het niet werkt, kunt u proberen de mailbox in Mail opnieuw op te bouwen, zodat u de berichtenlijst erin kunt bijwerken. U ontvangt een nieuwe, nieuwe en bijgewerkte kopie van uw e-mail waarop u het probleem ondervindt.

Als u na het volgen van al deze problemen en hun oplossing denkt dat uw probleem anders is, bel dan Gmail Nummer en neem contact op met de technische experts voor een oplossing. Ze hebben kennis van het Gmail-compatibiliteitsprobleem, dus ze zullen je helpen met de oplossing.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

No comments:

Post a Comment