Monday 28 March 2022

Werkt Gmail vandaag niet?

 Gmail is een van de best beoordeelde e-mailservices die vooral bekend staat om zijn foutloze en veilige mailingfuncties, waardoor het 's werelds toonaangevende e-mailserviceprovider is. Maar soms ontstonden er verschillende omstandigheden toen Gmail op meerdere apparaten niet meer werkte. En dan vindt elke Gmail-gebruiker de juiste manieren om het niet-werkende probleem van Gmail op te lossen.

Enkele meest voorkomende Gmail-problemen en hun eenvoudige oplossingen

Werkt Gmail vandaag niet? En laat u een onverwachte fout zien die u verontrust om verschillende dingen te doen die u van uw Gmail-account verwacht? Dan kunnen er verschillende redenen zijn voor dit probleem. In dit artikel leert u over het stapsgewijze proces om Gmail niet-werkende problemen en de oplossingen op te lossen.


Hoe controleer je of je Gmail werkt?


Voordat u een stap onderneemt, moet u controleren of uw Gmail correct werkt of niet. Er zijn meerdere manieren om de werkstatus van uw Gmail-account te controleren, die hieronder wordt gegeven:

Controleer het Google-statusdashboard

U kunt de status van uw Gmail-account eenvoudig controleren via een statusdashboard via onderstaande stappen:

  • Bezoek de Google Status Dashboard-pagina vanuit uw webbrowser.
  • Nu kunt u de kolom Huidige status voor Gmail zien in de gegeven lijst met verschillende services die door Google worden aangeboden.
  • Ga nu naar de datum van vandaag in de rij van Gmail en dan kun je de status van je Gmail-account zien via elke kleur van de knop.


Wat zijn de meest voorkomende Gmail-problemen?


Gebruikers worden echter geconfronteerd met veel technische problemen bij het gebruik van een Gmail-account op meerdere apparaten of browsers en Gmail die niet reageert is daar een van. Maar desondanks worden gebruikers ook geconfronteerd met enkele andere technische problemen die hieronder worden gegeven met hun relevante oplossingen:

1# Wachtwoord vergeten in te loggen

Het is een van de meest voorkomende problemen waarmee gebruikers te maken krijgen bij het gebruik van hun Gmail-account. Welnu, Google biedt een lange lijst met manieren om wachtwoorden te herstellen die kunnen helpen om een ​​vergeten wachtwoord van een Gmail-account te herstellen.

Log eerst in op uw Gmail-account met uw inloggegevens en klik vervolgens op uw profielfoto in de rechterbovenhoek. Klik op Mijn account onder Aanmelden en beveiliging. Klik nu op Aanmelden bij Google en dan ziet u de verschillende herstelopties via e-mail, telefoon en beveiligingsvragen. Kies een specifieke manier om het wachtwoord te herstellen.

2# Tweestapsverificatieproblemen

Uw Gmail-account veiliger gebruiken via authenticatie in twee stappen is de beste manier, maar er zijn veel gebruikers die problemen ondervinden met het tweestapsverificatieproces. Als je dit probleem wilt oplossen, zorg er dan voor dat je de code naar het juiste nummer stuurt dat je hebt opgegeven voor het tweestapsverificatieproces. Controleer uw internetverbinding en signaal op uw telefoonnetwerk. U kunt ook de Google Authenticator-app gebruiken, waar u de QR-code kunt scannen en de identiteit van uw Gmail-account kunt verifiëren.

3# Synchronisatieproblemen

Soms worden gebruikers ook geconfronteerd met problemen wanneer ze proberen hun Gmail-account op hun apparaten te synchroniseren. Maar u kunt dit probleem op een zeer eenvoudige manier oplossen via de onderstaande stappen:

  • Zorg ervoor dat u een actieve internetverbinding heeft, want een slechte internetverbinding zorgde ook voor verschillende problemen.
  • Werk uw Gmail-app op uw apparaat bij naar de nieuwste versie.
  • Start uw apparaat opnieuw op dat u gebruikt om Gmail te gebruiken en te synchroniseren.
  • Wis de Gmail-app-gegevens op uw apparaat die ook synchronisatieproblemen kunnen veroorzaken.

4# Gmail laadt niet in de Chrome-browser

Als uw Gmail niet wordt geladen in sommige Chrome-browsers, kunnen er verschillende redenen zijn voor dit probleem. Om dit probleem op te lossen, kunt u uw browser bijwerken naar de nieuwste versie. Wis de caches en cookies in uw browser die ook verantwoordelijk kunnen zijn voor problemen met het niet laden van uw Gmail-account.

Hoe te repareren Gmail werkt niet op iPhone?


Als een iPhone-gebruiker geen toegang kan krijgen tot uw Gmail-account, de melding dat de tekenknop niet werkt, het wachtwoord onjuist is, apparaatproblemen, enz., Om deze problemen op te lossen, moet de gebruiker stappen volgen -

  • Open Safari Browser en ga naar Gmail.com en controleer op waarschuwingen
  • Open de iPhone
  • Optie Pop-up krijgen die u vraagt om een Gmail-app te downloaden
  • Tik op de kleine link 'mobiele Gmail-site' onder aan het scherm
  • Nadat u zich heeft aangemeld, bevindt u zich in uw waarschuwingsvak of e-mail in uw inbox
  • Als u een bericht krijgt als "Iemand heeft uw wachtwoord" of "We hebben een inlogpoging geblokkeerd"
  • Dan en hun Klik op de knop "Beoordeel uw apparaten nu"

WERKT UW GMAIL NIET OP ANDROID-APPARAAT?


Het is zeer eenvoudig om uw Gmail-account op een Android-apparaat te gebruiken en daarom hoeft u de technische details ervan niet te kennen om het voor uw werk te gebruiken en dat is het belangrijkste. Hier beschouwen we de gebruikers als prioriteit, het bedrijf biedt het technische ondersteuningsteam van Gmail om alle gebruikers te helpen bij de problemen waarmee ze doorgaans worden geconfronteerd. Dus als je het op je Android-apparaat wilt gebruiken en het werkt niet, dan moet je gewoon contact opnemen met de Gmail-klantenservice om te weten hoe je Gmail-accountgerelateerde problemen kunt oplossen zonder problemen in een mum van tijd.

Oorzaak en oplossing om op te lossen wanneer de Gmail-app niet werkt op een Android-apparaat:

Als u merkt dat u een foutmelding krijgt van uw Gmail-account, moet u dit snel oplossen, maar daarvoor komt u in aanmerking om te controleren waarom dit probleem op uw Android-apparaat optreedt.

Oorzaak van de fout:

  • Gmail is niet correct geïnstalleerd.
  • Een internetprobleem hebben.
  • IMAP- of SMTP-mailserver reageert niet.
  • Controleer of de Android-app van Gmail werkt of niet, enzovoort.

Als u bovengenoemde oorzaken of andere opmerkt en bereid bent de fout op te lossen, moet u de juiste instructies volgen die u zullen helpen het probleem in minder dan geen tijd op te lossen.

Hieronder volgen de manieren om de Gmail-app te repareren die niet werkt op het Android-apparaat:

  • Schakel eerst uw Android-apparaat in en klik op de Gmail-app vanaf de startpagina en ga naar de volgende.
  • Als je ernaar streeft om je Gmail-account te openen, maar het werkt niet goed op je Android-apparaat vanwege een aantal fouten in de Gmail-app, klik dan op de update-knop.
  • U kunt uw Gmail-account selecteren om bij te werken en vervolgens op de verouderde versie van de app klikken om de onverwachte fouten te verwijderen en te voorkomen.
  • Je kunt je apparaat opnieuw opstarten als je hebt besloten je apparaat uit en weer in te schakelen om de Gmail-app te starten.
  • U kunt eenvoudig uw connectiviteit verifiëren en naar de instellingen gaan om IMAP- en SMTP-mailserver te selecteren.
  • Voer het e-mailadres en wachtwoord in en druk op de SSL-mailserver om op de synchronisatieknop te drukken en naar de volgende te gaan.
  • U kunt e-mail, contact en agenda selecteren en de synchronisatietaak uitvoeren en naar de volgende gaan.
  • Klik op de knop Gereed en voer het wachtwoord in en sla uw wijziging op aan het einde van de taak.
Als u de taak van het oplossen van problemen hebt uitgevoerd, kunt u uw Gmail-account binnen een korte tijd eenvoudig op uw Android-apparaat gebruiken. Als u echter geen toegang kunt krijgen tot uw Gmail-account op uw Android-apparaat, neem dan contact op met het technische ondersteuningsteam van Gmail dat altijd beschikbaar is voor de hulp van de klant met betrekking tot Gmail-account op vele manieren in een mum van tijd.

Hoe Gmail te repareren Blijf crashen in Galaxy S4?


Het is een vrij vaak fenomeen wanneer Google-apps plotseling stoppen of crashen. Het ding wordt nog alarmerender wanneer Gmail niet goed werkt op de Samsung Galaxy S4, wat een krachtige smartphone is. De meest voorkomende klachten zijn het niet kunnen ontvangen of verzenden van het e-mailbericht, de inbox wordt niet bijgewerkt, geen meldingen voor nieuwe berichten ontvangen, de e-mail zit vast in de outbox. In dit artikel zullen we leren hoe u uw Galaxy Note 8 kunt repareren met Gmail dat blijft crashen. Doorloop gewoon de onderstaande stappen voor probleemoplossing: -

  • Gmail heeft een snelle internetverbinding nodig om nieuwe berichten te kunnen verzenden en ontvangen. U moet de internetverbinding goed controleren.
  • Wanneer de Gmail-app vastzit in de outbox, verwijder dan berichten met grotere bijlagen.
  • Controleer de opslag van de telefoon en verwijder onnodige apps, vooral games die veel geheugen in beslag nemen.
  • Controleer de inloggegevens correct wanneer u zich aanmeldt bij Gmail, zoals gebruikersnaam, wachtwoord, enz.
  • Sluit je telefoon om hem opnieuw op te starten, herstart hem en je Gmail-app komt tot leven.
  • Wis alle Gmail-gegevens en de cache.
  • Verwijder de Gmail-app en installeer deze opnieuw.
De gebruiker kan probleemloos genieten van de Gmail-service op de Samsung Galaxy S4 door de bovenstaande stappen te volgen of ons te bellen met Gmail Bellen Nederland.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

Wednesday 23 March 2022

Hoe te repareren dat Gmail geen e-mails ontvangt?

 Gmail is een van de best beoordeelde e-mailserviceproviders die veel wordt gebruikt door miljarden gebruikers over de hele wereld. Elke gebruiker heeft eenvoudig toegang tot Gmail op meerdere apparaten en kan ook configureren op andere e-mailservices. Gmail biedt een gemakkelijke en veilige interface voor het verzenden en ontvangen van e-mails. Maar soms klagen veel gebruikers dat Gmail geen e-mailprobleem ontvangt wanneer ze geen e-mail ontvangen in hun Gmail-account op verschillende apparaten die door een ontvanger zijn verzonden. Er zijn meerdere factoren die van invloed zijn op dit probleem en men kan het heel gemakkelijk op een zeer eenvoudige manier oplossen.


Hoe op te lossen Gmail ontvangt geen e-mails op de iPhone?


Heeft u problemen met het ontvangen van e-mails van Gmail op uw iPhone? Dan kunt u dit probleem heel eenvoudig oplossen na het toepassen van de onderstaande stappen: -

  • Zorg ervoor dat je werkt aan een actieve en goede internetverbinding. Als je de mobiele data voor Gmail gebruikt, ga dan naar wifi.
  • Controleer de serverinstellingen voor Incoming Mail Server en werk ze bij met de juiste als ze onjuist zijn.
  • Verwijder uw Gmail-account van uw iPhone en voeg het opnieuw toe om dit probleem op te lossen.

Hoe te repareren dat Gmail geen e-mails ontvangt in Outlook?


Als u uw Gmail-e-mails niet kunt ontvangen op een andere e-mailservice zoals Outlook, kunnen meerdere redenen dit probleem beïnvloeden. Maar u kunt de onderstaande stappen volgen om dit probleem op te lossen:

  • Open uw Outlook-e-mail en open vervolgens de serverinstellingen voor Incoming Mail Server.
  • Zorg ervoor dat de serverinstelling correct wordt vermeld als imap.gmail.com of pop.gmail.com
  • Controleer nu het poortnummer voor elke mailserver en werk ook bij met de juiste.

Hoe te repareren dat Gmail geen e-mails ontvangt op de computer of webbrowser?


Heb je rechtstreeks toegang tot je Gmail-account om je e-mails te controleren? Maar nu geconfronteerd met problemen om e-mail te ontvangen? Dan kun je onderstaande instructies volgen:

  • Open de Gmail-instellingen en klik vervolgens op het gedeelte E-mail doorsturen en zorg ervoor dat u deze optie niet hebt ingeschakeld. Als deze is ingeschakeld, schakelt u deze onmiddellijk uit.
  • Controleer de e-mailfilters en controleer of u een filter heeft gemaakt. Als u iemand zoekt, verwijder deze dan.
  • Zorg ervoor dat u het e-mailadres van de ontvangers die u de e-mail probeert te ontvangen, niet hebt geblokkeerd.
  • U kunt ook de instellingen voor IMAP of POP3 controleren en er vervolgens voor zorgen dat deze instellingen correct zijn volgens de Gmail-aanbeveling.
Heb je rechtstreeks toegang tot je Gmail-account om je e-mails te controleren? Maar nu geconfronteerd met problemen om e-mail te ontvangen? Volg dan onderstaande instructies Of bel Gmail Bellen Nederland.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

Thursday 10 March 2022

Hoe Gmail op iPhone te openen met I Map?

 Als het gaat om het gebruik van Gmail op elk van de apparaten of de computer, kan men gerust stellen dat de service goed compatibel is met alle soorten Windows-besturingssystemen en ook met alle andere apparaten, dus op deze manier kan de service op elke apparaat of desktop of laptop.

Maar voor degenen die niet erg vertrouwd zijn met de technische details en met de diepere aspecten van de werking van de Gmail-service, wordt het soms lastig om Gmail te gebruiken of te openen op een ander apparaat dan de desktop. Bovendien wordt het gebruik van Gmail met een apparaat van het merk Apple nog ingewikkelder. Dit gebeurt met de Apple-producten, omdat er al gecompliceerde technologieën zijn gekoppeld aan Apple-producten.

Dus om het gebruik van Gmail gemakkelijk te maken voor het Apple-product of voor de iPhone-gebruikers, zullen we hier de Gmail-serverinstellingen voor de iPhone zien. Als we het hier over het onderwerp hebben, zullen we allereerst zien wat I Map betekent in termen van het gebruik van Gmail op de iPhone.


Als we het hebben over de basisintroductie van I map, kunnen we zeggen dat het een soort serverinstellingen is die gedaan moet worden voordat een Gmail-account op een iPhone wordt ingesteld. Maar het hele proces is niet zo gemakkelijk uit te voeren zonder de juiste technische richtlijnen, dus hier zullen we die richtlijnen zien in een zeer gemakkelijk te begrijpen taal, zodat het proces gemakkelijk te begrijpen wordt voor de persoon en dus ook de implicatie van de proces zou zeer soepel verlopen.


Om Gmail op I Phone te krijgen via de I Map-serverinstellingen, moet de gebruiker de onderstaande stappen volgen:


  • De gebruiker moet IMAP ingeschakeld krijgen.
  • Verder moet de gebruiker op het startscherm van I phone het instellingenmenu op het apparaat openen.
  • De gebruiker moet verder naar wachtwoorden en accounts gaan, daarna moet de gebruiker op 'Account toevoegen' klikken. “
  • De gebruiker moet verder Google kiezen.
  • De gebruiker moet dan het Gmail-e-mailadres invoeren, waarna de gebruiker op "volgende" moet klikken.
  • Daarna moet de gebruiker het Gmail-wachtwoord invoeren, waarna de gebruiker op "volgende" moet klikken.
  • Er verschijnt een bericht voor tweefactorauthenticatie.
  • Daarna moet de gebruiker de instructies op het scherm volgen.
  • Daarna moet de gebruiker de e-mailschakelaar inschakelen.
  • De gebruiker moet dan op "opslaan" tikken.
  • Daarna moet de gebruiker op de startknop drukken om het startscherm te verlaten.

Door gewoon de stappen te volgen die hier zijn gegeven, kan de gebruiker eenvoudig Gmail op de iPhone openen met behulp van I Map. van getrainde en gecertificeerde Gmail-experts zijn zij voor de benodigde hulp, ondersteuning en begeleiding te bereiken bij Gmail Bellen Nederland. De experts kunnen ook worden bereikt voor hulp en ondersteuning via de optie van livechats en e-mails, ook worden de lijnen 24 * 7 voor de gebruiker opengehouden, dat is de hele tijd. Ook zijn de Gmail-experts zo getraind dat er geen probleem is dat niet door hen kan worden opgelost als het allemaal te maken heeft met de Gmail-e-mailservice. Ook zijn de experts die beschikbaar zijn voor de hulp en begeleiding van de gebruikers de zekerheid van een onmiddellijke en nauwkeurige oplossing voor het probleem door middel van alle gemakkelijk te volgen richtlijnen.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

Thursday 3 March 2022

Waarom worden Gmail-inboxberichten niet weergegeven?

 Als je je e-mails niet in je Gmail-inbox kunt vinden, zal je zeker vastlopen. Er zijn meerdere mogelijke redenen waarom een deel van uw e-mail zal missen. Gelukkig zou je de oorzaak van dit probleem moeten kunnen vinden met behoorlijke probleemoplossing, en de meest voorkomende oorzaken van ontbrekende e-mails worden eenvoudig opgelost. Uw e-mail kan uit uw inbox verdwijnen als de filters of doorsturen of vanwege POP- en IMAP-instellingen in uw andere e-mailsystemen. Uw e-mailserver of de e-mailsystemen kunnen ook besparen door lokale kopieën van uw e-mails te downloaden en ze uit Gmail te verwijderen. Laten we doorgaan met het oplossen wanneer Gmail-inbox-berichten niet worden weergegeven voor zowel computer- als Android-apparaten.

Computer:

Sol 1: Controleer of de e-mail is verwijderd, gearchiveerd of gemarkeerd als spam

  • Open eerst Gmail op uw pc
  • Klik in het zoekvak op de pijl-omlaag
  • Klik nu op de vervolgkeuzelijst Alle e-mail en kies vervolgens Mail & Spam & Prullenbak
  • Voer enkele details in die in de ontbrekende e-mail staan en als u niet zeker bent van de exacte woorden of informatie, laat u de velden leeg
  • Klik op zoeken verschijnt onderaan het vak


Sol 2:Controleer of de e-mail is gefilterd


Mogelijk hebt u een filter gemaakt waarmee bepaalde e-mails automatisch worden gearchiveerd of verwijderd

Controleer je filters:

  • Allereerst, open Gmail vanuit een browser
  • Zie alle instellingen verschijnt in de rechterbovenhoek en klik op Instellingen
  • Klik bovenaan op het tabblad Geblokkeerde en filteradressen
  • Zoek nu naar de filters die de woorden "Inbox overslaan" of "Verwijderen" bevatten
  • Klik op Bewerken of Verwijderen aan de rechterkant en volg de aanwijzingen op het scherm

Sol 3: Controleer of uw e-mails worden doorgestuurd naar een ander account

Wanneer je doorsturen instelt in Gmail, kun je selecteren of de authentieke e-mails worden gearchiveerd of verwijderd. Om uw doorstuurinstellingen te controleren,

  • Allereerst, open Gmail vanuit een browser
  • Klik op Instellingen verschijnt rechtsboven en bekijk alle instellingen
  • Klik bovenaan op het tabblad Doorsturen en POP/IMAP
  • Controleer of u een kopie van inkomende e-mail doorstuurt, in het gedeelte "Doorsturen". Als dit het geval is, kun je ervoor kiezen om de kopie van Gmail in de Inbox te bewaren of de kopie van Gmail als gelezen te markeren
  • Klik op Wijzigingen opslaan verschijnt onderaan de pagina

Android:

Sol 1: Doorzoek al uw e-mails

  • E-mails kunnen uw inbox overslaan als ze per ongeluk zijn gearchiveerd, verwijderd of gemarkeerd als spam. E-mails zoeken die niet in uw inbox staan
  • Open de Gmail-app en tik op zoeken verschijnt in de rechterbovenhoek
  • Voer in: waar dan ook, voer enkele details in die in de ontbrekende e-mail staan, zoals de naam van de afzender of het onderwerp
  • Tik rechtsonder op zoeken
  • Als u e-mail van een ander account doorstuurt naar Gmail, worden e-mails soms naar de Spam gestuurd als ze niet echt zijn.
Sol 2: Controleer of de e-mail is gefilterd

Mogelijk hebt u een filter gemaakt dat bepaalde e-mails automatisch archiveert of verwijdert, controleer uw filters:

  • Gmail openen vanuit een browser
  • Bekijk alle instellingen, rechtsboven en klik op Instellingen
  • Klik bovenaan op het tabblad Filter en geblokkeerde adressen
  • Zoek naar filters die de woorden "Verwijderen" of "Inbox overslaan" bevatten
  • Klik op Bewerken of Verwijderen aan de rechterkant en volg de aanwijzingen op het scherm
Sol 3: Controleer of uw e-mails worden doorgestuurd naar een ander account

  • Allereerst, open Gmail vanuit een browser
  • Klik op Instellingen verschijnt rechtsboven om je instellingen te zien
  • Bovenaan ziet u het tabblad Doorsturen en POP/IMAP, klik daarop
  • Controleer in het gedeelte "Doorsturen" of je een kopie van inkomende e-mail doorsturen hebt gekozen, als je dat hebt gedaan, kies je ervoor om de Gmail-kopie te behouden of gewoon de Gmail-kopie als gelezen te markeren
  • Klik op het einde op Wijzigingen opslaan verschijnt onderaan de pagina
Bel Gmail Nummer om contact op te nemen met de technische experts voor het geval u uw e-mails nog steeds niet kunt zien. De teams hebben de exacte reden en de oplossing voor deze fout, dus bel ze gewoon voor directe ondersteuning hierover.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.