Wednesday 23 March 2022

Hoe te repareren dat Gmail geen e-mails ontvangt?

 Gmail is een van de best beoordeelde e-mailserviceproviders die veel wordt gebruikt door miljarden gebruikers over de hele wereld. Elke gebruiker heeft eenvoudig toegang tot Gmail op meerdere apparaten en kan ook configureren op andere e-mailservices. Gmail biedt een gemakkelijke en veilige interface voor het verzenden en ontvangen van e-mails. Maar soms klagen veel gebruikers dat Gmail geen e-mailprobleem ontvangt wanneer ze geen e-mail ontvangen in hun Gmail-account op verschillende apparaten die door een ontvanger zijn verzonden. Er zijn meerdere factoren die van invloed zijn op dit probleem en men kan het heel gemakkelijk op een zeer eenvoudige manier oplossen.


Hoe op te lossen Gmail ontvangt geen e-mails op de iPhone?


Heeft u problemen met het ontvangen van e-mails van Gmail op uw iPhone? Dan kunt u dit probleem heel eenvoudig oplossen na het toepassen van de onderstaande stappen: -

  • Zorg ervoor dat je werkt aan een actieve en goede internetverbinding. Als je de mobiele data voor Gmail gebruikt, ga dan naar wifi.
  • Controleer de serverinstellingen voor Incoming Mail Server en werk ze bij met de juiste als ze onjuist zijn.
  • Verwijder uw Gmail-account van uw iPhone en voeg het opnieuw toe om dit probleem op te lossen.

Hoe te repareren dat Gmail geen e-mails ontvangt in Outlook?


Als u uw Gmail-e-mails niet kunt ontvangen op een andere e-mailservice zoals Outlook, kunnen meerdere redenen dit probleem beïnvloeden. Maar u kunt de onderstaande stappen volgen om dit probleem op te lossen:

  • Open uw Outlook-e-mail en open vervolgens de serverinstellingen voor Incoming Mail Server.
  • Zorg ervoor dat de serverinstelling correct wordt vermeld als imap.gmail.com of pop.gmail.com
  • Controleer nu het poortnummer voor elke mailserver en werk ook bij met de juiste.

Hoe te repareren dat Gmail geen e-mails ontvangt op de computer of webbrowser?


Heb je rechtstreeks toegang tot je Gmail-account om je e-mails te controleren? Maar nu geconfronteerd met problemen om e-mail te ontvangen? Dan kun je onderstaande instructies volgen:

  • Open de Gmail-instellingen en klik vervolgens op het gedeelte E-mail doorsturen en zorg ervoor dat u deze optie niet hebt ingeschakeld. Als deze is ingeschakeld, schakelt u deze onmiddellijk uit.
  • Controleer de e-mailfilters en controleer of u een filter heeft gemaakt. Als u iemand zoekt, verwijder deze dan.
  • Zorg ervoor dat u het e-mailadres van de ontvangers die u de e-mail probeert te ontvangen, niet hebt geblokkeerd.
  • U kunt ook de instellingen voor IMAP of POP3 controleren en er vervolgens voor zorgen dat deze instellingen correct zijn volgens de Gmail-aanbeveling.
Heb je rechtstreeks toegang tot je Gmail-account om je e-mails te controleren? Maar nu geconfronteerd met problemen om e-mail te ontvangen? Volg dan onderstaande instructies Of bel Gmail Bellen Nederland.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

No comments:

Post a Comment