Thursday 10 March 2022

Hoe Gmail op iPhone te openen met I Map?

 Als het gaat om het gebruik van Gmail op elk van de apparaten of de computer, kan men gerust stellen dat de service goed compatibel is met alle soorten Windows-besturingssystemen en ook met alle andere apparaten, dus op deze manier kan de service op elke apparaat of desktop of laptop.

Maar voor degenen die niet erg vertrouwd zijn met de technische details en met de diepere aspecten van de werking van de Gmail-service, wordt het soms lastig om Gmail te gebruiken of te openen op een ander apparaat dan de desktop. Bovendien wordt het gebruik van Gmail met een apparaat van het merk Apple nog ingewikkelder. Dit gebeurt met de Apple-producten, omdat er al gecompliceerde technologieën zijn gekoppeld aan Apple-producten.

Dus om het gebruik van Gmail gemakkelijk te maken voor het Apple-product of voor de iPhone-gebruikers, zullen we hier de Gmail-serverinstellingen voor de iPhone zien. Als we het hier over het onderwerp hebben, zullen we allereerst zien wat I Map betekent in termen van het gebruik van Gmail op de iPhone.


Als we het hebben over de basisintroductie van I map, kunnen we zeggen dat het een soort serverinstellingen is die gedaan moet worden voordat een Gmail-account op een iPhone wordt ingesteld. Maar het hele proces is niet zo gemakkelijk uit te voeren zonder de juiste technische richtlijnen, dus hier zullen we die richtlijnen zien in een zeer gemakkelijk te begrijpen taal, zodat het proces gemakkelijk te begrijpen wordt voor de persoon en dus ook de implicatie van de proces zou zeer soepel verlopen.


Om Gmail op I Phone te krijgen via de I Map-serverinstellingen, moet de gebruiker de onderstaande stappen volgen:


  • De gebruiker moet IMAP ingeschakeld krijgen.
  • Verder moet de gebruiker op het startscherm van I phone het instellingenmenu op het apparaat openen.
  • De gebruiker moet verder naar wachtwoorden en accounts gaan, daarna moet de gebruiker op 'Account toevoegen' klikken. “
  • De gebruiker moet verder Google kiezen.
  • De gebruiker moet dan het Gmail-e-mailadres invoeren, waarna de gebruiker op "volgende" moet klikken.
  • Daarna moet de gebruiker het Gmail-wachtwoord invoeren, waarna de gebruiker op "volgende" moet klikken.
  • Er verschijnt een bericht voor tweefactorauthenticatie.
  • Daarna moet de gebruiker de instructies op het scherm volgen.
  • Daarna moet de gebruiker de e-mailschakelaar inschakelen.
  • De gebruiker moet dan op "opslaan" tikken.
  • Daarna moet de gebruiker op de startknop drukken om het startscherm te verlaten.

Door gewoon de stappen te volgen die hier zijn gegeven, kan de gebruiker eenvoudig Gmail op de iPhone openen met behulp van I Map. van getrainde en gecertificeerde Gmail-experts zijn zij voor de benodigde hulp, ondersteuning en begeleiding te bereiken bij Gmail Bellen Nederland. De experts kunnen ook worden bereikt voor hulp en ondersteuning via de optie van livechats en e-mails, ook worden de lijnen 24 * 7 voor de gebruiker opengehouden, dat is de hele tijd. Ook zijn de Gmail-experts zo getraind dat er geen probleem is dat niet door hen kan worden opgelost als het allemaal te maken heeft met de Gmail-e-mailservice. Ook zijn de experts die beschikbaar zijn voor de hulp en begeleiding van de gebruikers de zekerheid van een onmiddellijke en nauwkeurige oplossing voor het probleem door middel van alle gemakkelijk te volgen richtlijnen.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

No comments:

Post a Comment